Et annerledes foreldremøte

I år prøvde vi på å gjøre foreldremøte litt mer spennende!

I forbindelse med "sammen om det viktigste"satsingen til Alta kommune så var årets tema realfag. For å vise foreldrene hvordan vi jobbet med dette, så tok vi og lagde ulike poster med realfagstema. Møtet startet veldig kort med teori om hva realfag i barnehagen var. Deretter hadde vi forberedt ulike poster, der foreldrene skulle rullere på. Vi hadde synk/flyt, sannsynlighet med terning og kort, hvordan vi jobber med rypa, sansestasjong, legobygging i kasse, stabling av treklosser, "hva skal bort" og avslutningsvis en tautrekkingskonkurranse med ansatte mot foreldrene. Mellom postene var det muligheter for kaffe og kake rundt bålet. Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger på dette møtet, og mange syns det var fint å få ta del i hva deres barn gjør i barnehagen.