Velkommen til et nytt barnehageår

Vi gleder oss til oppstart og vi vil gjerne ønske alle gamle og nye fjes velkommen til et nytt barnehageår.

Velkommen til nytt barnehageår 11.august.

9. og 10.august har vi to planleggingsdager der vi skal planlegge for en normal oppstart av barnehagen. Dette har vi ventet på, og gleder oss veldig til å ha en så normal hverdag som overhode mulig. Når vi tar med oss det positive under koronaperioden, og legger det sammen med det vi har savnet, så må det nesten bli et bra år vi har foran oss. Så kan vi håpe på at det er åpnet opp til oppstart!

Ved oppstart så har vi fokus på tilvenning av nye og gamle barn. Da vil vi jobbe med at alle skal kjenne seg trygg i barnehagen. De nye har mye nytt som de skal bli kjent med, mens de gamle kan kjenne på at dem har mistet noen venner som nå har startet på skolen. Mye nytt for alle.

Ha en super sommer, så sees vi til høsten! Vi gleder oss veldig til å møte dere alle igjen.

Mvh alle ansatte ved Åsen barnehage